Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Browse by tag: Teste shqip

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t’i dini objektet se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka k [...]
© 2024 Jogo Link – Portal de Jogos Online Grátis
Ir para a barra de ferramentas