Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Browse by tag: Madhësia

Kuizi Fizika pjesa e katërt Ky është një kuiz nga Fizika.Në këtë kuiz janë pyetje te ndryshme për dhe rreth Fizikës .Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. Kjo ës [...]
© 2022 Jogo Link – Portal de Jogos Online Grátis
Ir para a barra de ferramentas